De 5 must-haves voor een baby

Welke baby producten zijn nou echt essentieel voor de eerste jaren? Er is hiervoor zeker een lijst samengesteld. Dit zal mensen die voor het eerst een kind krijgen zeer goed kunnen helpen bij de eerste keuzes. Een baby moet zoals iedereen zeker kleding hebben, hij moet verplaatst worden, de voeding van uw baby en een veilige plaats waar de baby kan slapen en de omgeving kan verkennen.

Denk voor dagelijks gebruik, comfort en gemak. Kijk voor zachte, ruime, duurzame kleding waarmee uw kind de vrijheid krijgt, zich te verplaatsen en te ontdekken. Aangezien een baby altijd alles in zijn mond neemt wat erin past, of zelfs dingen die er totaal niet inpassen. Zal er ook op gelet moeten worden wat er allemaal in de kleding verwerkt zit. Zo zijn veel verschillende baby kledingstukken gemaakt zonder harde kleurstoffen of potentieel schadelijke chemische stoffen. Deze kleding is vaak we iets duurder dan de andere babykleding maar is zeker de gezondheid van de baby waard.

Ook voor afwasmiddel moet er goed opgelet worden u kunt natuurlijk een gewone soort wasmiddel gebruiken, maar het is beter om speciale baby vriendelijk wasmiddel te gebruiken. Dit wasmiddel zal ervoor zorgen dat de huid veel minder snel geïrriteerd kan raken door de stoffen in de kleding.

 Een baby weet nog niet wanneer en waar deze moet plassen en poepen, het is dan ook zeer belangrijk om luiers aan te schaffen in de winkel. Het slimste is om veel luiers in één keer aan te schaffen. Een baby gebruikt er namelijk nog al wat in de week.

De wieg of de slaapplek voor de baby is één van de belangrijkste onderdelen. Het kind moet hier veilig in kunnen slapen en er zeker niet uit kunnen vallen. Boven de wieg kunnen eventueel ook nog leuke speeltjes gehangen worden, deze zorgen er vaak voor dat het kind een stuk beter kan slapen. Ze voelen zich dan veiliger door het vrolijke overzicht.